maandag 27 mei, 2024

UITVERKOCHT Vrijdag 19 januari 2024 -Muziek aan de Kaai

MUZIEK AAN DE KAAI OP VRIJDAGAVOND 19 JANUARI IN LUDIEK
We zijn ontzettend blij dat we, na het grote succes van september 2022, opnieuw Muziek aan de Kaai hebben kunnen organiseren.
Op vrijdagavond 19 januari maken we met onze bezoekers een verrassende muzikale wandeling met een variëteit aan optredens langs 4 (binnen)locaties langs de Kaai in Strijen. De start én afsluiting van deze muzikale wandeling is in Ludiek. Maximaal 40 bezoekers worden tussen half 8 en 8 uur verwelkomd met koffie en thee. Om kwart over 8 vertrekken groepjes van 10 personen naar de verschillende locaties waar optredens plaatsvinden van een verscheidenheid aan musici. Bij het samenstellen van het programma is geprobeerd zoveel mogelijk stijlen aan bod te laten komen, zodat er voor elk wat wils is. Na vier optredens van een half uur vindt de afsluiting plaats in Ludiek, waar een lekker drankje en hapje klaarstaan. We hopen dat na afloop ook alle muzikanten nog even blijven voor een leuke jamsessie.
OVERZICHT OPTREDENS
Red Curls & Blue Notes:
Drie muziekvrienden doen waar ze zelf de meeste lol uit halen….lekker nummers spelen die hen raken, boeien én bovendien de wereld een beetje mooier kleuren. Tijdens Muziek aan de Kaai spelen ze songs uit het programma De Lizzious, een ode aan jazz zangeres Lizz Wright. In haar muziek hoor je de roots en gospel, de liefde voor jazz en blues en de invloeden van country, folk en zelfs pop. Ze beloven de bezoeker een optreden vol ritme!!!
*De Verbinders:
De Verbinders, het muziekduo Erik en Mariëtte, die als ‘stel’ al 20 jaar samen muziek maken. “Zij verbinden door onze muziek en zetten op die manier een mooie sfeer neer. Zij spelen hits van de jaren 70 tot nu. Muziek die dicht bij henzelf ligt. Qua muziekgenres spelen ze vrijwel alles: van een mix van fijne luisternummers tot vrolijk en van funk tot jazzy!
* Wereldmuziekband Sjarm
Een inspirerende band met enthousiaste muzikanten die zeer diverse soorten wereldmuziek ten gehore brengen. Zij spelen composities uit diverse landen, waaronder Portugal, Griekenland, Arabië, Rusland en Brazilië.
Sjarm brengt je tijdens hun optreden in vele uithoeken van de wereld!
* Aart den Ouden & Patricia Hoogenboezem:
Aart den Ouden is bespeler van het unieke Knipscheerorgel uit 1844 van de kerk aan het Spui. Hij zal de grote verscheidenheid van klankkleuren, waarover dit monumentale orgel met 1300 pijpen (!!!) beschikt, laten horen. Je zou denken: een orgel met zóveel pijpen, hoe kan 1 pijp cq dwarsfluit daar nog tegenop? Patricia (dwarsfluit) en Aart (organist) laten de bezoeker met het spelen van toegankelijke licht klassieke muziek ervaren dat het Knipscheerorgel uit 1844 en 1 fluit heel mooi samengaan!
Startdatum : 19/01/2024
Einddatum : 19/01/2024
Begintijd : 19:30
Eindtijd : 22:30
Soort Evenement : Muzikaal optreden
Reserveren noodzakelijk : Ja
Kaarten beschikbaar : uitverkocht
Entree : Betaald
Kosten : €12,50

Meer evenementen

  • Poppentheater: Freek en de vliegende krokodil

    Poppentheater

    €5,00