zaterdag 01 juni, 2024

Candlelight – Zaterdag 19 nov -UITVERKOCHT-, monologen en dialogen in een muzikale omlijsting

Wegens succes in reprise, maar dan net een beetje anders! Het Theatercollectief brengt “Candlelight” – monologen en dialogen in een muzikale omlijsting. Een nieuw avondvullend intiem programma. In totaal zijn er 7 nieuwe monologen en dialogen. Deze worden gespeeld door de acteurs van het Theatercollectief. Monologen en dialogen met een kleurrijk palet aan inhoud, stuk voor stuk grappig, ontroerend en verrassend. Zowel bestaand als eigen werk! De avond wordt muzikaal ondersteund door piano, zang en dichtrijm. We weten één ding zeker, u gaat gegarandeerd terug naar huis met een glimlach!

Heeft u zin in een avond met een lach? Wees er snel bij, het maximum aantal bezoekers per voorstelling is 30.

Een korte beschrijving:

 • Veiling (dialoog)

Bianca heeft een reuze goed idee: ‘date een collega’! En dat allemaal voor het goede doel. In de stilte verlangt zij naar een beetje liefde, dit is haar kans. U mag mee participeren, wie biedt en wie niet? Wees er snel bij want… verkocht is verkocht!

 • De Beer (monoloog)

Hij heeft hartstochtelijk EN waanzinnig de liefde bedreven. Zou hij iemand naar de mond praten over vrouwenemancipatie… kom dat zien, de beer is los!

 • Reddingsoperatie als BHV’er (monoloog)

Als u graag en met liefde andere mensen helpt dan weet u precies waar deze monoloog voor staat. De kern… voor de ander klaar staan, zelfs met gevaar voor eigen leven. Reddingsoperatie BHV geeft u een inkijk in hoe het werkt in het heldenbrein en de afwegingen die in een crisissituatie worden gemaakt. Doe er u voordeel mee.

 • Patrouille (dialoog)

Vonk ontdekt tijdens zijn patrouille een gat, waardoor de algehele veiligheid van het land op scherp komt te staan. Het is een ernstig geval, niet in de haak en dus foute boel. Mogelijk is er sprake van een bende. Dit vraagt om nader onderzoek en misschien ook wel om een mannetje erbij. Onze helden van de beveiliging met liefde voor hun vak… nader uitgediept.

 • Dan is het maar beter hè, dat het voorbij is?

Wat gebeurt er als een vrouw en man niet langer meer op een golflengte zitten en de verstoorde verhoudingen naar een climax dreigen te groeien? Is het dan beter dat het stopt? Of niet?

 • Wen er maar aan…

Een luchtige en liefdevolle beschouwing, vooral herkenbaar voor vrouwen in de overgang maar ook erg leerzaam voor eenieder die buiten deze doelgroep valt…

 • Een verrassingsmonoloog (monoloog)

Niemand weet, niemand weet… een verrassingsmonoloog.

Startdatum : 19/11/2022
Einddatum : 19/11/2022
Begintijd : 20:00
Eindtijd : 22:30
Soort Evenement : Theatervoorstelling
Reserveren noodzakelijk : Ja
Kaarten beschikbaar : uitverkocht
Entree : Betaald
Kosten : €7,50

Meer evenementen

 • Poppentheater: Freek en de vliegende krokodil

  Poppentheater

  €5,00